Daca iti place , urmareste prin mail , scrie-ti mai-lul si da submit!

Inscrie-te pe blog :

sâmbătă, 24 aprilie 2010

Prietenia.


Cel mai des citat atunci cand e vroba de prietenie sau atunci cand la scoala avem de facut un eseu legat de prietenie spunem la sfarsit sau la inceput : ''Prietenul la nevoie se cuoaste'' oare asa este? Eu va spun sincer si fara nici o ezitare... Da asa este. Dar, ca sa fie asa trebuie sa fim si noi prieteni pentru cine ne e prieten .. nu sa asteptam ca cel de langa noi sa ne fie numai el prieten.
Eu am descoperit prieteni adevarati care mi-au fost alaturi si care m-au sprijinit atunci cand am avut nevoie , am chiar prieteni ''vechi'' din copilarie si prieteni ''noi'' din adolescenta.O prietenie se bazeaza pe incredere,sinceritate,intelgere nu pe ividie si pe mandrie!


Dar, ca in orice prietenie sunt certuri si nemultumiri de aceea trebuie sa inveti sa spui ''Iarta-ma'' atunci cand gresesti si ''Multumesc'' atunci cand esti ajutat , trebuie sa spui ''multumesc'' chiar si atunci cand acea persoana care iti este prietena te incurajeaza s-au iti da un sfat !Am invatat ca o prietenie se poate tine chiar si la distante mari.Am invatat ca cel mai greu intr-o prietenie este despartirea.. atunci cand o persoana pleaca iar tu esti prieten/a cu ea iti este greu sa spui ''Adio'' ne vom vedea cand te vei intoarce... dar daca stim sa pretuim persoana dintre noi vom putea tine legatura chiar si atunci cand ei pleaca..


De aceea tu , care imi esti prieten . tu care m-ai ajutat atunci cand eram in dipserare si aveam nevoie de alinare , tu, care m-ai sprijinit atunci cand aveam nevoie, tu care mi-ai dat sfaturi pe care le-am urmat , tu care chiar si atunci dintr-un lucru marunt care ti l-am fakut mai iertat ..iti MULTUMESC! Prietene..
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu