Daca iti place , urmareste prin mail , scrie-ti mai-lul si da submit!

Inscrie-te pe blog :

joi, 26 august 2010

StrigateDintr-un abis se aud..zgomote..se vad lumini se ascult glasuri ce cînt cuvinte ...si stai si te opresti si vezi ca nu sunt glasuri ci doar un singuratic Glas,ca nu sunt lumini ci doar o raza pierdută de lumina si toate aceste zgomote sunt provocate de o singura fiinta..ce e insapaimantata de viitor..ce e plictisita de prezent si se razbuna pe aceste doua timpuri din cauza trecutului!
Femeie!Fiinta asculta si stai putin,uita-te in jur si vezi si crezi caci prezent e acum si viitor candva ca trecut a fost si nu vei mai vedea, stai linisteste-te si cauta in tine persoana pierduta caci tu nu esti asa..pentru ca ai fost ceva...nu fi atat de complexa dar simpla cauta in fiinta ta profunda lumina! oh pura lumina! prinde raza ,calmeaza inima ,si stai oprestete din vorbit ,gandeste o vorba o fapta de cat un strigat ce se aseamna cu voci din abis, provenite .Striga-te puternice lacrimi cu sange..venin negru ..si serpi ...dar vezi tu oare..caci raza de lumina apare??!!??
Strigate! Atat de puternice atatea voci ce creeaza zgomote..ce perforeaza suflete pe moarte..atatea ganduri incat nu reusesti sa le expui, atatea lacrimi incat un intuneric ai spulbera ,spinteci cu glasul tau ce se aude ca o Lamă, vindeci cu lacrimi ,spirite...atatea vise nebune ce crezi ca te indruma , Ah! Asculta mai bine glasul de Ingeri..Atatea astre stranii..care-ti umple gandul de povesti studiate cu finaluri pierdute...Nu mai tipa! Zbiera! Femeie!
Lumina! Prinde raza aceasta pune-o in suflet..cazi in genunchi inghiti lacrimi absurde taci si uitete sus,Si gandes-te ,putin mai matur..nu asterne cuvinte fara rost si nu umple paharul cu un vin prost..Aprinde tigara daca crezi ca te vei calma ,arunca drogul din inima ta..Linisteste-te femeie..!
2 comentarii:

  1. frumoosss... da sa sti k m-o ajutat oleacuta:))... o mustrare de aia pe cinste:))...:>:> da fimeii ... ai dreptate!

    RăspundețiȘtergere