Daca iti place , urmareste prin mail , scrie-ti mai-lul si da submit!

Inscrie-te pe blog :

vineri, 15 octombrie 2010

Scrisoare ||


Ea:''mainile mele tremurau..ochii savurau lacrimi cu sînge ,auzeam doar bătaia inimii,iar glasul se pierdea în vid nu ştiam ce sa fac ..nu ştiam ce sa zic eram un nimic cutremurat, căzut în bezna nopţii tîrzie!..Simţeam nevoia sa plîng si sa ma hrănesc doar cu amintirea noastră..doar cu trupul Lui ..doar cu acea silueta ce-mi cuprindea trupul meu..doar sa contemplez la acele vorbe suave atît de tandre ..acele şoapte :''-Te iubesc!''atat de profund erau aceste cuvinte care acum se reflecta din nou in mintea mea.
Ochii au început sa sece..am nevoie de ''El'' unde eşti tu?..tin acea hîrtie udă mă duc în bucătăria pustie iau un simplu pahar ,vreau sa-mi ud buzele!..dar vad cana lui,puţină cafea rămăsese pe fundul acelei căni,o gust..da era amară! si vad scrumuierea cu jumate de tigară stinsa.Mă cuprinde din nou fiorul pustiului ,singuratatii de mine sunt un sec.un nimic.emotii dureroase sa abat asupra mea.
....Stau in pat recitesc acele randuri...adorm...da si acum ma trezesc..e a2-a zi..El nu suna.. nu-mi mai vorbeeste nu ma cuprinde nu ma surta caci ''El'' nu exista.
Vreau sa pornesc in cautarea ''Lui'' nu astept nici o secunda nici un minut il sun vreau sa-l aud!.. telefoane inutile el nu-mi răspunde.Era uichend..iar facultatea nu incepea..imi aduc aminte de prima noastră întîlnire fusese la internaul tau ..nu stau pe gînduri vreau sa-mi găsesc Trecutul meu[:x].
Pornesc cu paşii repezi,iar, în orice lucru ,în orice strada, in oricare banca e prezenta umbra lui..ah suava silueta prieduta de zgomotul notelor rostite de buzele mele!Dupa ore înşirate cu ganduri cazute in macabritate ajung in locul destinat ..mă uit in oglinda unei masini parcate si vad fata mea cretina ,incerc sa schitez un zambet sa aranjez acele fire dezordonate si intru ..urc scarile impacienta si ajung. Da stiam usa cu numarul ''14'' acolo era el strig (indifernta de privirile altora)cu glas înţepător:''-Te-am găsit!''apas clanta usa nu se deschide de sus cade uşor un plic!...ce sa fie o datorie?.. nu a platit ceva? l-au dat afara? deschid acest plic vad o foaie ma asez langa usa si incep sa citesc:

''Ti-am spus sa nu mă cauţi!..da iti reproşez...si nu,nu îmi cer scuze..caci nu greseam atunci cand te criticam pentru încăpăţînarea ta ,iar tu taceai si deodata eram acompaniati de o liniste acuta urmata de simplul meu sarut semnficand scuzele mele pentru critica mea inutila ce-ti facea ca zambetul buzelor tale sa-si ia ramas bun!..acum eu te caut in eternitate si incerc sa te gasesc doar in clipe.Nu pot sa dorm fara ca tu sa-mi schitezi zambetul,nu pot sa adorm fara ca tu sa-mi spui ''-iti pasa!! ''urmat de chicoteli usoare...niciodata nu spuneam nimic cand tu sopteai atat de gingas aceste cuvinte!Acum vreau sa-ti raspund, da imi pasa de tine de iubirea ta ,de lumea in care tu esti prezenta, de sufletul tau nevinovat ,de chipul tau,de ochii tai ce sclipeau atunci cand priveam cerul instelat,de firele tale ce zburau in adierea vantului,de visele tale nebune care le relatai traindu-le odata cu mine..imi pasa de Tine!
Tii minte?..stateam amandoi pe cersaful luat din camera noastra, te tineam de umar iar tu iti asezai capul pe pieptul meu, ne uitam impreuna la stele si radeam de fiecare figurina inventata de mintea ta ''dementa'',descopeream apoi Luna..ah cata romanta era pe capul nostru !..tu imi sopteai cu glas dulce :''-Luceafar bland vina si te coboara la mine cantand!''..si adormeam cuprinsi amandoi de suavitatea versului tau!..
Iti adresez tie aceste randuri, prunc ucigas de suflete!
In zadar incerci a ma cauta,nu ma vei gasi,decat in inima ta!
Al tau Titisor''

TO BE CONTINUED...''cu alta fata cretina''

4 comentarii:

 1. frumos:) dar mai am inca o remarca :">(dak imi permiti):"> "uichend" se scrie de fapt weekend :)...
  e foarte profund si ne tradeza inca o data acea boala de sentiment! bravo!:)

  RăspundețiȘtergere
 2. stiu faza cu uichend :-j.. o postasem deja si dupa zic stop:))... msms mult:X:X:.

  RăspundețiȘtergere
 3. nu ai pt ce:) ms si eu pt com :) si ma bucur ca ti-a placut e cv banal facut in ghiarele plictiselei si a asonantelor:) probabil tura viitoare o sa-mi iasa cv mai inspirat:))

  RăspundețiȘtergere
 4. e foarte inspirat.. neah trist nostalgtic.. :P... dar merge..:X:X:X... e superb.:P

  RăspundețiȘtergere