Daca iti place , urmareste prin mail , scrie-ti mai-lul si da submit!

Inscrie-te pe blog :

duminică, 21 noiembrie 2010

Un gand nou..


Citesc prin file
mărunte de pagini şifonate.. culori cuvinte si creaţii ce numai mintea mea le poate concepe.

Un gînd nou ..îmi apăsa creierul..se duce în sînge,parcurge prin vene,se plimba încercînd sa cunoască NOUL oraş, apoi intra in cămăruţă de legume.
Acolo am cuvinte sub forma unor castraveţi muraţi ,vise sub forma de roşii,creaţii sub forma de vinete.Îi cam place gîndului pe acolo dar prefera sa se mute în camera cu fructe..acolo găseşte prietenii adica capusunile,amintirii adica zmeura ..si fratii gemanri Gandurile..mda ele sub forma de para.Nu vrea sa-i cunoasca ,insa vrea sa treaca in creierul meu, vrea sa mi-l oboseasca continuu si sa ma duca la absurd.

Imi străbate mintea si curată tot caci numai el vrea sa stea in mintea mea.. scumpul de el!..vrea atat demult sa ma gandesc numai la El incat spre disperarea lui elimina celelalte ganduri.Isi gaseste un loc confortabil si bea însetat sîngele meu si imi provoacă suferinţe cumplite, nu vrea sa-mi ocup timpul cu altceva decat cu el, da dureri nervilor..iar ei maniosi fiindcă l-am lăsat sa intre in cămăruţă se răzbuna pe mine.Porneşte un război iar eu sunt trofeul gandurile si nervii sunt in defensivă.. se războiesc ca romanii cu varsare de sînge ...da si eu acum nescapand de fiorosul gînd cumplit ce nu-mi da voie sa mă calmez încerc sa fiu dura si în acelaşi timp dramatică si sa-l evit cat mai mult dar El nu se lasă asa usor invins.

Nervii vor sa castige ia Gandurile vor sa-mi arunce sageti in creativitatea mea.
Razboiul nu s etermina curand,caci armata e mare iar sasele de reusita sunt de la egal la egal..ar trebui sa intervina creierul dar el e biruit de tortura acestor razboinici.
[Lipsa de inspiratie ..ceva de moment..]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu