Daca iti place , urmareste prin mail , scrie-ti mai-lul si da submit!

Inscrie-te pe blog :

vineri, 3 decembrie 2010

Cioburi.


În singuratatea sufletului,încerci sa găseşti un loc în care ai putea sa stai.Te simţi stingherit de eternitatea morţii tîrzie, ce vine din cînd în cînd sa te privească.Melancolia inimii tale se găseşte în căldura dragostei ce e in stare de sinucidere.Cămăruţe invelite, cu siluete ce umblă agale absente de lumea reală.În cutremurul ce sa învăluie în claritatea minţii în complexitatea fiinţelor noastre găsim adesea firmituri ce învăluie mintea cu absurditatea amintirilor ce ai vrut adesea sa le uiti.
Umbra îngheţată si tremuranda păşeşte uşor în profunzimea liniştii ,doar bătaia inimii ,oh zgomot infernal!.!
Calca uşor, sticle ,geamuri ,înconjoară clepsidre,atîta sticlă!..ce e? cine sunt?Un vitraliu de sentimente ce înconjoară suflet înspăimîntat.Forţa inimii se dezlănţuie pulsul creşte..totul se destramă .
Din cer cad şuviţe fine de sticlă se zdrobesc de cruda podea si se împart în cioburi ..mii de sticle se zdrobesc camera se parbuseste,ea cu paşi însîngeraţi fug, cu ochii inlacrimati se fereşte ..de infernul trezit din morţi,usa se închide ea fuge păşind pe cioburi lasă in urma sa... doar purul sînge ieşit din tălpile..ei .

Cade în lumea reală, se trezeşte teafară, doar ochii is plini de lacrimi..si un ciob pe patul ei îşi face prezenta.

2 comentarii: