Daca iti place , urmareste prin mail , scrie-ti mai-lul si da submit!

Inscrie-te pe blog :

joi, 16 decembrie 2010

Cuvinte inghetate.1Astazi, 15 Decembrie ne pregatim pentru marea explorare pe muntele Ignab, care are 4244m si e in Insula Padmit.Aceasta expeditie am hotarat sa o facem inca de la inceputl lui Septembrie dar fiindca nu aveam fonduri necesare,am incercat sa adunam banii pt alimente si celelate ce ne trebuiesc de-a lungul calatoriei.Maine la ora 3 dimineata vom pleca de la aeroport sunt entuziasmata vom fi 10 persoane 5 baieti si 5 fete:Ralph cu Jane ,Macy si Sid,Gram si Ginny,Eu:Julianne si prietnul meu cel mai bun : Bran,Nae siPablo.
Imi iau jurnalul meu si multe pixuri deoarece simt ca o sam nevoie.Imi place sa astern cuvinte chiar daca sunt cu noima sua fara sunt eu si eu ii scriu Lui: Jurnalului,el ma asculta in liniste.In tacerea nopţii tarzie ma uit sus in geamul de la mansarda si vad...oh! cat de frumos si linistiti cad acesti fulgi..ma cuprinde nostalgia si cad in macabritatea mintii inconjurata de sentimente familiale.
Camera se strange si in viziunea mea toti plang,dar ma umplu cu o doza de optimism caci stiu ca voi ajunge in varf si voi fi scrisa pe paginile Istorie in orice tara.
Cu lacrimi ce se rostogolesc nude pe obraji incerc sa adorm cu acelasi gand si aceleasi vise pline de entuziasm.Vreau sa ajung acolo si sa imi implinesc visul,sunt informata despre munte.
Relieful este unul carstic, bine dezvoltat, alcătuit din peşteri.Masivele muntoase pornesc radiar, din centru şi intră în contact direct cu Jiank prima cabana formata acolo la inaltimea de 904m prin depresiunile "golf":Meteiugu,Zald,Ciaionescu si Ialdar etc urcand pana la 1845.Roci sedimentare cu minereuri neferoase in subsol.Roci cristaline si clacare

se gasesc la 3000m inaltime...si lista poate continua.Aceste informatii le-am acumulat

citind din

cartile de gerografie si culegand informatii despre munte din atlase si profesori ce cu drag imi

spuneau si ma informau.Stiu ca este un munte periculos si vremea nu este in favoarea noastra

dar toate acestea nu ma fac sa ma razgandesc vreau si stiu ca pot.

Te las Jurnalule si iti promit ca ma vei regasi mereu in aceste file.

Noapte buna.
TO BE CONTINUED...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu