Daca iti place , urmareste prin mail , scrie-ti mai-lul si da submit!

Inscrie-te pe blog :

luni, 14 martie 2011

I'm sorry I can't be perfect


..cuvinte ce inspiră clipe, ce sufoc atunci cînd gandesc profund..prea profund?..simt un suflet unde vrea sa şoptească orice sau poate ca nu e ..firesc. e promis. poate ca vreau sau poate ca nu sau.. ce fac !?..indecis.rezonabil.citit. nu?..stai conştientul devine subconştient iar subconştientul devine inert.

Ce sunt? ..o picătură de rouă căzută intr-o lume ce conştientul o considera ''hidoasă'' iar subconştientul ''nebună'' de ce?!..întrebarea ''nasoala'' ce inspiră prostie fiindcă asa vreau, fiindcă asa cred.

nÎnţeleasă!?..asta mi se întîmplă mereu ..defapt cine poate înţelege o minte care ar prefera sa citească decît sa se apuce de fizica?! sau o minte ce crede în hipnoza lunii ce acompaniaza cu note vulcanice romantismul a 2 ''îndrăgostiţi'' copleşiţi de suavul cînt a pasarilor.. nu vreau sa stric linia melodică.. dar cum poţi fi pasiv cand vezi ca aia se iubesc iar altul se stranguleaza?

Defapt.. noi trăim clipe alţii trăiesc vieţi.. noi suntem roua alţii sunt ploaia ..noi suntem umbrela altul e lumina.. ''adolescentul miop'' [Mircea Eliade].. da pot compara cu el cand vine vorba de şcoală ..adică cine n-ar vrea sa facă ceea ce-i place? cine nu se considera un ''copil sentimental..''
defapt suntem creaturi umorisrice hidoase cu cap si fără voinţă. indecise. ..nu nu suntem perfecti nu putem fi perfecţi suntem creaturi făcute din ceară da! un suflet făcut din ceară ..se topeşte atunci cînd ii spui ''i hate you'' ..si devine o piatra atunci cand nu suporta cuvîntul ce-l rosteşti cu atîta ura...se închide poarta.. lacatul înghite cheiţa. nu se mai deschide. suntem oameni.nu suntem perfecti,

Un comentariu: