Daca iti place , urmareste prin mail , scrie-ti mai-lul si da submit!

Inscrie-te pe blog :

vineri, 20 aprilie 2012

O fată ca ea.Vârsta ei nu contează fiindcă oricum e ca un copil , zâmbește ca un copil , fiindcă îi place să fie încă copilă , e un copil , dar în același timp matur la lucrurile serioase.
 Zâmbetul ei umple orice încăpere ca o simplă rază de soare , îi plac lucrurile simple și mici dar inacelasi timp câinii mari și marea.Privirea ei e necontrolabilă , cu ochii mari căprui te privește necontenit  , așteptând parcă să-i zâmbești sau să-i dai un semn , ceva în gen ''-Te văd!''
 Dacă a iubit ? Ea iubește orice , iubește primăvara când copacii sunt înfloriți , iubește ploaia , iubește pisicuțele când se alintă pe la picioare , iubește lumea zâmbitoare , iubește să enerveze persoanele dragi , te iubește pe tine , tu care citești aceste rânduri.Nu-i place să-și arate iubirea sa față de un anumit ''el'' decât când e foarte sigură că iubirea ei e împărtășită , să nu îi încerci iubirea vorbind de altă fată , să nu-i încerci iubirea printr-un nici un fel fiindcă îți va arăta dispreț , compatimere dar niciodată iubirea sa.
 E o mare visătoare, visează cu ochii deschiși înainte de culcare , uitându-se la apus , ascultând o melodie  , știe cu exactitate unde vrea să ajungă în viitor , dar totuși visează , visează necontenit la lucruri mărunte nebănuite.
 E tristă? Da este uneori , are o cameră acolo în sufletul ei tristă , când ușa aceea se deschide , devine ''nașpa'' , atunci e cel mai bine să o îmbrățișezi  fără să-i spui nimic , atunci e cel mai bine să o ții de mână și să-i zâmbești , să-i spui că e minunată și că copiii plângăcioși sunt atât de scumpi, să o pupi pe frunte , fiindcă atunci ea îți va zâmbi și va închide acea ușă.
 Ea nu dezamăgește iar dacă a făcut , a făcut-o fără voia sa , întreab-o de ce a greșit și atunci o să-ți dai seamă că ea nu dezamăgește.
              Dacă o vei întâlni pe ea , cuprinde-i trupul în brațele tale , ia-o de mână și nu-i da niciodată drumul ,ai grijă de ea, nu o pierde...

 De ce?
 Vei vedea de ce...

                                                                                     Cu drag , Ea ( I ).

4 comentarii:

  1. ...am ramas uimita, de ce? poate e greu de crezut, dar aceeasi descriere mi-o face mie prietenul meu si majoritatea imi spun ca nu va muri niciodata copilul din mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. da si eu mi-am facut descrierea pe baza spuselor , ma bucur ca avem un temperament apropiat >:D<>:D<!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult tonalitatea intregii descrieri! Vorbesti despre o fata minunata, din ceea ce se vede... :)

    RăspundețiȘtergere