Daca iti place , urmareste prin mail , scrie-ti mai-lul si da submit!

Inscrie-te pe blog :

sâmbătă, 4 octombrie 2014

A iubi, în cuvinte
Ai venit nechemeat, bătând la fiecare ușă a camerei inimii mele . Nu ți-am răspuns știam ca eşti un uragan de sentimente,stiam ca vei trezi în mine regrete,ca vei naşte vise,vise..oh dulci vise.
Uşile erau închise demult dar, eu fiinţă plăpândă cu trupul flamand de dragoste,eu..am căutat cheia fiecărui lacăt si am deschis uşile făcînd curent de sentimente,asa te-am adus în sufletu-mi încercat de oameni.
Ai venit cu o valiză mica..
Ti-am zis :
-Doar atât ?
-Da
-Nu am lenjerie..
-Nu am nevoie.
-O sa-ti fie frig,e răcoare în inima mea.
-Închide uşile .
-Ai rămîne aici definitiv
-Asta-mi doresc,sa rămîn aici și sa te sufoc cu dragostea mea.
-Eu nu te vreau.
-Dar,mai primit.
-O sa-ti fie frig.
-Nu,tu mă vei înveli cu trupul tău,asa îţi voi simţi caldura,te cunosc,eşti o femeie puternica,dar, privirea inundată de emoţii ce ti-au învăluit gândirea,ce te-a privat de dorințe,ce te-a privat de libertate...te-au făcut atât de firavă,gingaşă..

Îl întrerupe:
-Opreşte-te, pleacă..
-Oh,nu,lasă-mă aici,închide uşile și lasă-mă aici în inima ta.
Ea, a închis ochii și odată cu ei închişi si-a închis si uşile,lăsându-l captiv pentru totdeauna în camerele sale,pe cărările emisferelor ei,citindu-i visele.Ea a rămas goală,cu sufletul nud,el îşi fuma o țigară și o privea.
Toxicul fum o droga cu iubirea lui,tremurul șoaptelor sale îi bloca gândirea,era vulnerabilă, mirosea a iubire, glasul exclama iubire, mersul unduit, chema iubire,ochii vedeau iubirea,iar, iubirea ei,era doar El,cel captiv pentru totdeauna în trupul ei, un trup dezgolit de sentimente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu