Daca iti place , urmareste prin mail , scrie-ti mai-lul si da submit!

Inscrie-te pe blog :

vineri, 27 martie 2015

4.

Îmi beau cafeaua. Amară. Mi-e dor de ceaiul verde. Nu mai am. Scotocesc prin cutii si nu,nu mai este. Pacat,l-aș fi băut mai cu poftă. Nu-mi place cafeaua îmi schimbă culoarea dinților si oh,depun mult efort să-i mențin albi.
Dar,cafeaua mă menține trează,am nevoie să fiu trează. Eu visez și cu ochii deschiși apoi, când dorm...  Odată câștigasem la loto,îmi aduc aminte că odată eram neurochirurg aaa și cum să uit cât de bine cântăm la operă...vise cu ochii deschiși.  Ziua visez frumos iar noaptea am coșmaruri. Inconștientul meu e un loc întunecos noaptea și probabil i se închid ferestrele optimismului și știe bine sa-mi facă nopțile albe. Revenim.
Îmi beau cafeaua.
Mă holbez la câteva boli considerate (probabil)mărunte în detalii pentru profesori și alți oameni care sunt în domeniu.
Veghez la ele de o zi si nu-mi intră în encefal, sunt ca niște ecouri..pe fundal mai aud uneori: siptome iptome ptome ome me..e.. și atunci mintea-mi spune: "ce e?"
Prin tunel cu o perche de șosete rupte, merg agale căzând des și ridicându-mă greu.
Mă gândesc la un mâine care nu-mi surâde.
E un mâine, în care sper, că locul pe unde-mi voi căra tot sufletu-mi ruginit, prăfuit și blocat de un an istovitor să nu fie crunt cu mine.. e locul în care sper să nu mi se deschidă nici o cutie a amintirii pe care am  aruncat-o într-o cameră unde clar am scris avertismente de gen: "Interzis" "Stop" "Infecție" Contagios"
Multe cutii am aruncat acolo multe sertare le-am închis cu lacăte și mulți pași au trecut pe lângă acea cameră cu gândul să tragă de ușă.
Pe unele s-a pus straturi groase de cenușa lăsată în urma focului ce mi-a provocat arsuri ale sufletului. Acele cutii acum n-au efect,rana s-a închis,cicatricea a rămas.
Adevăratele creaturi care mă pot înghiți, sunt cutiile abia așezate acolo. Și un mâine poate să le dea drumu..sau poate că nu..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu